úterý 2. září 2014

Můj názor na... #1

Ahoj, dnešní článek bude o tom, jaký já mám názor na mojí generaci. Nevim jestli vás to bude bavit, ale sem ráda že to můžu napsat takhle veřejně a nevim jestli to vůbec někdo bude číst ale zkusit to můžu.





1. KOUŘENÍ

Jako první bych se určitě chtěla věnovat kouření, ať jde jen o cigarety nebo o marihuanu. Podle mě si všichni myslí jak je to hrozně frajerský a tak, ale ne, neni. Je to hnusný, mě je z toho na nic. Chápu, když má někdo nějaký problémy, ale děti co kouří jen tak jsou buť uplně pitomí nebo fakt nevim jak to jinak říct. Takže pokud to čteš, a kouříš, a je ti míň jak 18 tak ti říkám že je to hnus, je to trapný a nikoho na to nesbalíš.

2. SEX OD 12+ 

Nechápu jak todle někdo může udělat. Takhle si zkazit dětství. Je to fakt hrůza. S některejma věcma se holt musí počkat do 15 a upřímě, těmdlectěm holkám přeju aby otěhotněli a aby měli problémy na policii a na sociálce aby si zapamatovali že se to nedělá. Jste fakt blbý, protože jestli vás 13 letej parchant přemluví k tomu aby jste se s nim ve 12+ vyspali tak ho máte poslat do prdele. Je to fakt nechuťárna.

3. ALKOHOL

Tady to bude podobný jako u kouření. Pokud si myslíte že když na facebook napíšete jak jste se hrozně vožrali že na to někoho sbalíte a že budete frajeři? Ne, vážně ne, to si jen myslíte. Nechápu jak od 12 můžete mít každej výkend vychlastanej mozek. Nesnášim když z někoho táhne chlast a je to nechutný. Pokud na to někoho balíte a ten člověk je normální tak vás akorát pošle do hajzlu.



Já doufám že si todle přečtou lidi kteří se takhle chovaj a že se třeba nad sebou zamyslí a bude z nich lepší člověk. Doufám že se tendle článek bude nějak šířit po internetu a že se lidi změní. Je to dost stručný, zrovna na todle téma bych zvládlla mluvit dost dlouho ale to by nikdo nečet, takže sem to udělala co nejstručnější.
Určitě mě sleduj na Ask.fm
A nově i na FB-page 
                                                      U dalšího článku  Ahoj ! :)




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 komentářů:

  1. Sper článok! :) Úplne s tebou súhlasím až na takú maličkosť. Samozrejme vec názoru :D. Len trochu k tomu sexu.. Ak je to za takýchto okolností a v takomto veku tak som toho istého názoru, ale existuje aj pár píšem pár nie ja pre haterov :) Ktorý môžno spolu chodia od detstva a proste vážne sa ľúbia nehovorím v 12, skôr tak 14-15 a sú si tím vážne istý :) Tak podľa mňa by mohli. Ale inak také tie deti čo nemajú nič iné na robote a pod. tak s tým s tebou úplne súhlasím ako som písala :D
    http://stellamellar.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak stim jako taky souhlasim, je něco jiného když je ti 12 a když je ti 14-15.Ve 14 mi to zas tak nenormální nepříde :)

      Vymazat
  2. Těch 15 taky někdy není dost.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. "Já doufám že si todle přečtou lidi kteří se takhle chovaj a že se třeba nad sebou zamyslí a bude z nich lepší člověk. Doufám že se tendle článek bude nějak šířit po internetu a že se lidi změní. "
    Odpovím ti na to, že ne. Nezmění se. Proč by měli, když to chtějí? Je to jejich život, tak ať si ho rozeserou. Co nám potom může být? Ledatak buřt. :P Sice je člověk outsider, když se nedrží nepsaných puberťáckých pravidel, kde člověk se musí k*rvit s každým, chlastat jak duha, hulit jak fabrika a chodit každej víkend na pařby. A o drzosti nemluvím. Ale některým lidem to za to nestojí a vyhledává si jiné přátele, kteří toto nedělají, protože se nechtějí tomuto přizpůsobovat a jsou tímhle rozhodnutím černý ovce.

    Takže bych si s tím nelámala hlavu a žila si svůj život dál, protože to nemá cenu a nikdo se nebude řídit nějakými holkami na intrnetu. Když už ... tak ať si to zařídí rodiče. :)

    OdpovědětVymazat

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML