pátek 19. září 2014

Recenzička #Stíny od Manhattanu

Zdarec lidičky :) Mám pro vás připravenou malou recenzičku ve které vám řeknu něco o malé paletce očních stínů od Manhattnu.



Manhattan - perfect eyes


Je to paletka o třech stínech, všechny jsou jemně třpytivé. Už je trochu opotřebovaná ale to proto že je moje nejoblíbenější. Mají suprovou výdrž i bez báze pod oční stíny. Neopadávají a ani vám při nanášení nezničí make-up. Prostě jsou úplně dokonalé. Jsou poměrně dobře pigmentovaný. A podle mě je skvělej adept na cestování. Růžová, hnědá a ani černá přes celý víčko neurazí a pokud nechcete nic jednoduchého kouřovky umí téměř sami.
Růžová i černa mají trochu odlesky do stříbrné. Hnědá zas trochu do zlatavé. Takže když si paletku dobře prohlédnete dostanete z ní uplně všechno.
Myslim si že i pro začátečnice je to dobrá pomůcka, takže určitě neváhejte :)



Ta fotka hodně skresluje, ve skutečnosti vypadají mnohem pigmentovanějc, ale fotila sem to na telefon a je to blbě vidět. Za to se omluvám.

Tak to by asi bylo pro tuhle malou recenzičku všechno a já se tešim zas u dalšího článku, zatím AHOJ :))




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 komentáře:

  1. Vyzerá to veľmi zaujímavo.Ja tiene vôbec nepoužívam,ale už dávno rozmýšľam,čo kúpim mamke na vianoce,tak asi siahnem po týchto tieňoch..:)))

    http://buckovapa3cia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. No snáď tá fotka naozaj len skresluje, lebo to vyzerá biedne... Ale ten ružový sa mi páči, bol by pekný na rozjasnenie :)

    http://life-by-romi.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny 3 jsou fantastické a ten zlatavý na rozjasnění taky neni špatný :)

      Vymazat

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML