sobota 18. října 2014

recenzička #Baby Lips

Ahojky holky, dneska tu pro vás mám článek na dost sporné téma aneb koupit nebo nekoupit Baby Lips od MAYBELLINE .


Můj první dojem je to, že si to všichni kupujou protože je to hrozně "in" a protože to každej má. Já si ho koupila hlavně proto abych to mohla zrecenzovat protože spousta lidí říká že jsou super a ty ostatní zase že každej jinej obyčejnej balzám je lepší.



Plusy a mínusy 

PLUSY

Hodně se mi líbí design a tvar té tyčinky jak je kulatej tak se to dobře nanáší, krásně voní, a na rtech je hrozně pohodlnej.

MÍNUSY

Přijde mi že moc nehydratuje a trošku vysušuje a do těch rtů se nevsaje tolik jako jiný balzámi, takže pak máte opatlané skleničky atd... Takže zas tak dobrej mi nepřijde.



Pokus bych vám měla doporučit nějakej balzám tak Baby Lips je dobrej, ale pokud nechcete vyhazovat peníze tak jiný balzámi jsou levnější verze Baby Lipsu. Takže jestli-že ho doma nemáte o nic moc nepřicházíte.

Pokud máte doma Baby Lips určitě mi napište kolik bodů by jste mu dali, já dávám tak 5 z 10 b. Takže se s vámi loučím, připomínám že GIVEAWAY stále běží -> http://cosmetics-by-moni.blogspot.cz/2014/10/podzimni-giveaway.html a zatím AHOJ :)




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

5 komentářů:

  1. ja ho mám tiež a neviem si ho vynachváliť ale je to typom pier podľa mňa :) každopádne výborný príspevok:) a kedy budú výsledky Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Mám také Baby Lips - cherry me a já jsem u něj hydrataci zaznamenala. 8h hydratace je samozřejmě nesmysl, ale musím říct, že mé popraskané rty se mi zlepšili hned druhý den a třetí už byly OK. Je miliony jiných balzámů, které to taky dokáží a i za kratší dobu, ale myslím, že Baby Lips docela úspěšně obstály. Ale narovinu - není to žádný zázrak

    www.barca-beauty-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML